View Single Post
Old 14 Jan 2008, 11:47   #5
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

probl nu e k hfpa are 'prea putini' membrii (juriu d la cannes & altele au d 10 ori mai putini!), ci k respectivii 'reprezinta' publicatii - uneori - destul d obscure... (NU exista corespondenti 'le monde' sau 'the times', d ex!)

da acu mi s pare too easy sa dai in cap asociatiei pt k nu a premiat '432'-ul; tre vazut C au premiat! or, cu 'atonement' (yukk :sick: ) cap d lista la nominalizari + globu cel mare si cu 'no country...' doar pt scenariu si-au cam dat cu firma-n cap!
ma bucur k au luat daniel d-l, julie christie, marion cotillard... da globu (sau gloaba?) pt cate blanchett pt rolu din filmu dspr dylan mi s pare aiurea.

acu intelegem mai bine si commentu mirlanesc al lu 'abba' schnabel dspr '432' (nu intelegeam c l-a apucat, atitea luni dupa cannes?!), a fost un fel d sula-n coasta: 'uite c nedreptate mi-au facut la cannes, ian puneti miinile si reparati-o!'
plus, cu o poveste dspr UN ZIARIST (sorta 'mar adentro' reloaded, dk am inteles bine...) si cu americanii SI frantzujii (nenea weinstein & canal +) in tow k copro-ducatori, 'scafandru...' era aproape a sure bet
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif