Originally Posted by Mel:
Nimeni nu spune - dar cred a toti se intreaba: cum e cu putinta ca un film atat de sec, de reportericesc, de...ne-film, sa fie o reusita atat de deplina!?
Tocmai de-aia
PS Exelenta observatia cu regulile ce sunt date pentru a fi..incalcate (felicitari si pentru - nu doar cel mai lung, ci si cel mai bun comentariu din tota presa romaneasca!)
- bai...fratilor! Chiar nici o vorba despre rostul...nuntii din final?!
Mai ales ca aici s'ar putea sa fie insasi...cheia intregului film
A carui idee centrala inca nu a apucat nici pana acum...sa fie explicitata :love:
Chiar daca a fost...mirosita (de catre acelasi @Pitbull): "Siii m'am indra-gos-tit de tiiiine/ De tiiine/ De tiiine/ De tiiine...!"
|
Fiecare propozitie a ta trebuie sa... contina cate un set de puncte de suspensie? Chiar nu se... poate fara ele? Au asa un impact... pozitiv asupra fluxului de idei?
De asemenea, mai mult chiar ca punctele de suspensie inutile, ador intrarile in scena spectaculoase in care cineva decreteaza ca nimeni n-a gasit cheia filmului... pana acum, cand a aparut el cu solutia, fara a spune efectiv care e respectiva "solutie" (asa cum ar fi normal daca ar veni pur si simplu cu o opinie personala - justa sau nu - legata de interpretarea filmului, mentionata explicit si argumentata intrucatva), dar sperand sa starneasca valuri prin aluziile lipsite de subtilitate, dar suficient de criptice cat sa dea impresia ca e vorba de un substrat extraordinar de senzational.
Well, guess what, daca incerci sa spui ce cred eu, atunci teza respectiva e deosebit de lipsita de originalitate (chiar daca n-am mai auzit-o vehiculata referitor la 432) si e exact genul de solutie convenabila pe care o alege lumea ca sa aiba o explicatie conventionala pentru niste comportamente pe care realizatorul unui film sau al altei lucrari a vrut sa le lase in mod deliberat ambigue si nejustificate.
Dar expune-ti teoria oricum si ilumineaza-ne, ca sa reusim si noi sa intelegem complet filmul, daca tu crezi ca ne-a scapat ceva esential.