View Single Post
Old 09 Jan 2008, 19:08   #22
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by StefanDo:
sincer sa fiu, tineam sa uit de un topic in care aspectul fizic al regizorilor (cauzat, cel mai probabil, de niste fotografii proaste) sunt garantia lipsei de calitati a unui filme
StefanDo, dupa 800 de mesaje ale mele pe acest forum chiar crezi ca as considera / calcula valoarea unui film tinand cont de expresia fizionomica a scenaristului si regizorilor?
M-a amuzat comicul exprimat de cei 3 IN ACELE FOTOGRAFII. Daca e s-o luam asa, Strauss-brothers sunt niste smekeri a-'ntaia ce ar nauci oricxe pitzipoanca de la noi d epe meleaguri iar Shane Salerno e probabil mai sexy ca toti barbatii logati pe acest forum (inclusiv StefanDo si Neuptolem) mai sa trezeasca invidia in Brad Pitt...
Eu nu m-am referit la fizicul lor luat asa cum se-ntelege la o prima definitie, fotografiile celor 3 sunt total lipsite de profesionalism, nu stiu ce si-au dorit cu acele poze, a nu se intelege ca insinuez lipsa unei competente a site-ului, numai comparati-le cu paginile altor celebritati.
Ba mai mult, ce m-a amuzat si m-a determinat sa postez acel mesaj (mesaj ce a capatat valente asemanatoare cu activitatea de intindere a lui Badea pe doua scaune) este CV-ul GOL al celor 3 realizatori. Consider ca un sequel de calibrul asta nu merita scris si regizat de niste amatori de la Hollywood (dar s-a vazut in film, Pitbull a explicat foarte bine ce-i cu scenariul si regia).
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif