View Single Post
Old 09 Jan 2008, 15:06   #1148
marx
Guru

marx

Originally Posted by erectia eunucului:
Un alt moshulica care este reeditat- Mircea Horia Simionescu .Ce hram poarta asta ??E un scriitor mare cu adevarat sau a fost si asta un Mihai Beniuc al epocii sale ???
La prima vedere pare un pensionar linistit care-si cumpara ''Adevarul' zilnic dar poate a fost killer prin anii '60(samuraiul lui Melville).
mdea. imi pare neverosimil ca un pretins cetitoriu sa nu fi auzit in veata lui 'telectuala de MHS- banuiesc ca un autentic bibliofag e si un umblator prin librarii si anticariate, iar blasfemia comparativa cu Beniuc e una descalificanta pt orice ipochimen dominat de ifose livresti.

sper ca cei de la HUmanitas sa reediteze si romanul "Asaltul locului comun" - cea mai imprecisa istorie de amor si confort ludic 8)

am avut bucuria sa-l cunosc la Gaudeamus in toamna aceasta, la sesiunea de autografe organizata de Humanitas, si l-am dublu-surprins ca eu venisem cu doua carti editate de Bibliotheca (din Targoviste) spunandu-i ca eu am toate cartile lui in editie princeps, iar autografele au fost pe masura (nu texte prefabricate pt titlurile reeditate) :happy:
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif