View Single Post
Old 05 Jan 2008, 15:16   #966
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Alex Leo Serban:
mda; deci p 'zodiac' l-am pus la filmele nashpa p 2007 (din pdv al raportului asteptare/delivery), este cel mai boring film al lu fincher - un anti-story, in fact: 'se7en pt sociologi' i-am zis - & n-am d gind sa-mi skimb parerea dspr el... cea mai idioata idee d film in the 1st place: incerci sa prinzi cva kre stii din capu locului k nu va fi prins!!! :w00t:
i mean, how stupid can u b?? who cares sa vada asha cva? hello, write a book ab that for chrissake!
dk avea cwaie, nea fincher trebuia sa-l intinda fix cit a durat cazu, in timp real
'are suspans' cum are 'waiting for godot'!

am ris, dar n-ai dreptate.

sa urmaresti, tacticos si tipicar ( asa cum este si fincher ca film-maker), un caz, hook, line, + sink (feel me?), sa prezintii teorii, indicii, sa ai chiar si suspecti favoriti este un demers de aplaudat in domeniul fictiunii (cu un corespondent oarecum in domeniul documentarului, v. ambele filme din seria crimelor implicind the memphis 3); e fiction meets reality, cu toata rigoarea documentarului, cu extrapolarile si supozitiile si abordarile lui, dar cu magia fictiunii (sint acolo cel putin 3 faze de maxima incarcatura dramatica; esti ori orb, ori teribilist daca refuzi sa admiti forta secventelor din pivnita, de pe malul lacului sau de la inceput). zodiac e tot ce are mai bun capote in 'in cold blood', plus. zodiac este un film pentru oamenii care stiu cum se face un film. inteleg, oarecum, de ce prinde mai mult la cineasti (desi nu stiu de unde ai scos aia cu filmul favorit al unatc-istilor, nu imi amintesc sa fi creat asa o mass hysteria).
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif