Originally Posted by Ambra Blu:
Pardon me? De ce ar purta un ziarist (care nici macar nu e de specialitate) pica unui regizor?.
|
Just.
ca filmul lui Mungiu nu e mare brinza, ca s-au mai vazut din astea si ca nu e cazul sa ne dam pe spate de fiecare data cind o femeie isi desface picioarele sa intre sonda intre ele. Tangential legat de subiect, mi se pare f tare ca anul asta presedintele la Cannes e Sean Penn. Am incredere ca el nu ar da niciodata premiu cu coronita unui film cu doua fete care merg intr-un hotel sa serveasca o friptura si un borviz.
|
:lol: :lol: :lol:
..."invadarea pieþei din Ploieºti cu portocale injectate cu SIDA, originea extraterestrã a evreilor, cum rãmâi gravidã prin pupatul limbã la limbã, cum i-a respins pe ruºi Ceauºescu la Prut cu arma laser, faptul cã te tâmpeºti dacã faci labã ºi e bine sã ai de mic o þigarã la tine, pe care s-o aprinzi dacã vor sã te rãpeascã de pe stradã traficanþii de sânge pentru americani bogaþi – ãia ºtiu cã tutunul stricã sângele ºi te lasã în pace."
:lol: Articolul chiar e tare. Am filmu' asta de ceva luni in calc. da am asa o sila sa-l vad ... nu stiu de ce.... :?
"