nu adun nici bere cu pere. nu adun nimic.
"mai"-ul vine de la atmosfera din ultima vreme in care cam singurele topicuri noi (inafara de alea cu intrebari si alea spam/troll) sunt pe 2 idei paralele: tu te lauzi cu varfuri de trafic (impreuna cu lobotomizatii aia 2: neuptolem si films4all) in timp ce unii se plang de lipsa de activitate si de calitatea acelei activitati care a mai ramas.
ce scrisesem eu mai sus era o concluzie la situatia actuala.
un pic mai evident on-topic: cazeemeer n-are nicio obligatie de discretie din moment ce unii sunt remunerati pentru activitatea lor si altii nu (evident postul meu de mai sus era o gluma) si nici rude nu suntem nicicare.
si asta este si modul in care poate atrage mult mai multa atentia asupra acestei probleme. si sa fim seriosi: cine l-ar baga in seama daca ar primi intr-una mesaje private k nu a scris bine nush ce cuvant, k nu a citat nicio sursa sau k n-are sens ceea ce scrie? poate o vreme... asa.... din cand in cand.
dar cine are timp pentru nimicuri din astea? nimeni. dar daca unu urla in gura mare toata ziua, cineva vrand-nevrand isi va face timp.
kestia asta e evidenta si nu se poate nega.
si eu ma gandesc cine are timp si bunavointa sa citeasca articolele si apoi sa posteze aici greselile. evident, cazeemeer si-a gasit timp. acu trebuie sa-si gaseasca timp si cineva de pe cealalta parte.
|