View Single Post
Old 03 Jan 2008, 20:00   #932
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Alex Leo Serban:

dk taceai, filozof ramineai :lol:
s vd treaba k nu-l cunosti p ctp...
re: '432', dk asta e parerea ta (p kre o banuiam), tine-o tot asha: ai toate shansele sa devii NU un mare regizor, ci un mare ziarist - k ctp
re: sean penn - dja ma gindesc sa sar cannes-u anu asta... offf, actorii astia kre s cred si regizori!! :sick:

nu il stiu pe ctp, nu imi place nici cum scrie si, sub nici o forma, nu cred ca e un ziarist care sa aiba ce sa zica despre filme.
dar.
are dreptul (din invidie sau nu) sa nu ii placa 432 si sa scrie in consecinta. nu toata suflarea cinefila si cineasta e fortata sa culce ochii in pamint ridicind bratele cind aude de 432.

mie nu imi place 432 pt ca e formulaic (hai cu avortu', lumea plinge in batiste de la vera drake incoace cind e vorba de copii si femei; ati vazut, ba, preacinstite fete de la can, ca in lume nu se intimpla doar crinoline ca la wkw, ci si avorturi),

e gros in incercarea de a recupera o durata (a bagat cu toptanu' cuvinte ca 'nechezol' sau 'kent', sa ne prindem o data pt totdeauna ca alea se consumau pe vremea lu' ceaotzesco si ca el de perioada aia vorbeste, desi caminele alea din poligrafie si agronomie numai ceaotzist nu arata),

e prea lung, dialogurile nu sint firesti, ci de-a dreptul banale,

nu mi-a lasat niciodata sentimentul ca asist la la vreun eveniment tensionat (thriller my ass), ci la cronica unei morti anuntate. si cind o vad pe marinca borind in noapte, dupa ce inainte au agitat nitel camera prin bezna, dupa blocuri, mi-e imposibil sa nu ma gindesc la jenniii connely si requiem for a dream. in fine, daca nu era cristi puiu, mungiu facea in continuare glumite cu tineri utecisti.

ps: sean penn in the crossing guard si, pe alocuri, the pledge, chiar stie regie.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif