View Single Post
Old 03 Jan 2008, 17:48   #31
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Am mai discutat asta mai demult pe topicul asta. Oamenii astia care fac greselile sunt platiti sa scrie cat de bine pot. Daca ei nu au timpul necesar sa faca corecturile ulterioare, atunci ar trebui sa aiba alte persoane angajate care sa le faca.
Eu sunt in afara intregii chestii, deci nu obtin nici beneficii concrete din eventualele corecturi si nici nu am obligatii fata de Cinemagia. Ergo, singura rasplata a mea poate fi satisfactia (evident meschina) de a fi afisate undeva erorile astea, chiar si dupa ce sunt corectate. Si sa stii ca nu ma intereseaza partea de self-publicity, ba chiar incepe sa ma deranjeze ca ajung personajul care vaneaza greselile (ceea ce nici macar nu e adevarat, nu fac decat sa le mentionez pe cele care imi sar in ochi fiindca sunt convins ca sunt mult mai multe daca citesti fiecare rand scris de ei).
Asadar, sunt dispus sa inchei urmatorul compromis:
- daca mai vad o greseala, o anunt prin mesaj privat pe Gloria;
- Gloria corecteaza greseala
- persoana care a facut greseala posteaza, pe un topic special creat in acest sens, un mesaj care sa contina pasajul initial gresit si pasajul cu corectura facuta; daca aceasta asumare publica a greselii nu se realizeaza de catre persoana respectiva, o fac eu;
Apoi, conditia finala este sa incepeti sa dati sursele informatiilor din stiri, la absolut fiecare articol, la sfarsitul lui, eventual cu link, si nu doar in articol sau deloc.
Asa, toata lumea e multumita.
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif