Originally Posted by suciudan:
Urma sa ma duc la filmul asta cu prietena. Faceam o greseala enorma. Acest film are umor?
|
Are...
Scuza-ma... mi-am pierdut o ora si jumatate din viata.
|
Buhu...drama f-ing queen.
Ma uitam la TV, nu schitam un zambet si ma miram cum de a reusit cineva sa faca un asemenea film (ma mir cum de nu am atipit).
|
Mdea...
O poveste tampita, care apare inca in 'nspre mii de filme (pierderea viriginitatii inaintea terminarii liceului)
|
Iaca asta nu s-a intamplat pentru ca e viata reala, sau cel putin, o interpretare hollywoodiana a ei cat mai precisa...deci, nu s-a pierdut virginitatea in filmul asta.
+ niste personaje care se dreapta spre penibil (politistii).
|
Un caz extrem de comedie, dar care functioneaza...si politistii stiu sa se distreze...mai ales atunci cand sunt matoli. Sunt oameni.
Cred ca nu as mai putea viziona filmul asta numai daca m-ar lega cineva de un scaun si nu as avea alta alternativa decat sa stau acolo si sa rabd.
|
Hai mai gura!
Am vazut anul asta o gramada de comedii, dar asta a fost cea mai tampita. Imi pare rau pentru cei care o cred "amuzanta". Gusturile nu se discuta, dar filmul asta ma dezgusta. Ah, am uitat: si daca apare cate o injuratura din 2 in 2 replici rostite, nu cred ca il face amuzant.
|
Gusturile nu se discuta...se executa...so, executa-te.
Tu stiai ca adolescentii chiar vorbesc asa sau tu credeai ca numai in filme vorbesc asa??? 'Da fuck? Sunt adolescent si m-am regasit in filmul ala...inca am trecut prin aceleasi evenimente ca aia cu cateva diferente...nu am avut treaba cu politia. In rest, identic.