Thread: "Superbad"
View Single Post
Old 02 Jan 2008, 23:23   #9
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Originally Posted by suciudan:
Urma sa ma duc la filmul asta cu prietena. Faceam o greseala enorma. Acest film are umor?
Are...
Scuza-ma... mi-am pierdut o ora si jumatate din viata.
Buhu...drama f-ing queen.
Ma uitam la TV, nu schitam un zambet si ma miram cum de a reusit cineva sa faca un asemenea film (ma mir cum de nu am atipit).
Mdea...
O poveste tampita, care apare inca in 'nspre mii de filme (pierderea viriginitatii inaintea terminarii liceului)
Iaca asta nu s-a intamplat pentru ca e viata reala, sau cel putin, o interpretare hollywoodiana a ei cat mai precisa...deci, nu s-a pierdut virginitatea in filmul asta.
+ niste personaje care se dreapta spre penibil (politistii).
Un caz extrem de comedie, dar care functioneaza...si politistii stiu sa se distreze...mai ales atunci cand sunt matoli. Sunt oameni.
Cred ca nu as mai putea viziona filmul asta numai daca m-ar lega cineva de un scaun si nu as avea alta alternativa decat sa stau acolo si sa rabd.
Hai mai gura!
Am vazut anul asta o gramada de comedii, dar asta a fost cea mai tampita. Imi pare rau pentru cei care o cred "amuzanta". Gusturile nu se discuta, dar filmul asta ma dezgusta. Ah, am uitat: si daca apare cate o injuratura din 2 in 2 replici rostite, nu cred ca il face amuzant.
Gusturile nu se discuta...se executa...so, executa-te.
Tu stiai ca adolescentii chiar vorbesc asa sau tu credeai ca numai in filme vorbesc asa??? 'Da fuck? Sunt adolescent si m-am regasit in filmul ala...inca am trecut prin aceleasi evenimente ca aia cu cateva diferente...nu am avut treaba cu politia. In rest, identic.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif