Originally Posted by thequietsurfer:
@Cazeemeer
Pentru ca e inceput de an si mi-am dat seama ce te-a deranjat in mesajul de mai sus(aspectul usor neo-neuptolemistic), o sa reformulez(cu mentiunea ca la mine randurile alea aveau totusi sens).
|
Ca mine n-ai sa scrii niciodata, asa la-nceput de an...Si ce vrei sa spui cu:
"cu mentiunea ca la mine randurile alea aveau totusi sens"? Ca Neuptolem scrie fara sens? Pfooaai!! :w00t: Ia spune matalika, de unde
disperare cinica la Kevin Spacey? O fi atins personajul lui disperarea cinica pe alocuri dar n-ai surprins esenta, asa as putea spune si eu:
"sarcasmul mustrarilor de constiinta" /
abulia introspectiva(Danny DeVito)/ :lol: M-ai spart! :lol: :lol: :lol:
ingenuitatea iritanta(Peter Facinelli). Adica actorul era imbatat in ingenuitate? Sau personajul? Iritant pt tine...
Quote:
Piesa de teatru ecranizata.
|
Stii tu ce stii dar...
Originally Posted by Surfaru' Potolit:
Un Kevin Spacey ajuns la capatul rabdarii de agent de vanzari discuta cu vechiul tovaras intr-ale vrajelii platite(Danny DeVito) ca de la om frustrat la pitic gras, beat si blazat. Un rookie(Peter Facinelli) deranjat de abaterile de la morala (lui) crestina pe care slujba le presupune apare pe post de om-de-adus-cu-picioarele-pe-pamant.
|
Mai sa fie, agentii de vanzari vrajesc??? Aih-aih-aih-aih-aih! Inseamna ca pe tine te-a vrajit advertisingu' de-a binelea, pana si atunci cand mergi la non-stop dupa caramele.
Quote:
Tanarul serveste si drept factor de umanizare a domeniului rece, calculat, dur etc. in care nu se stie cum a ajuns sa profeseze. Lasand la o parte cliseul cu slujba care implica tot felul de compromisuri deranjante, filmul e de urmarit.
|
Aici bine!
Pentru ca apar (prea) multe replici intelepte, jocul asta de-a renuntatul si castigatul poate lasa uneori impresia ca pentru trei agenti de vanzari nevoiti sa vorbeasca mai mereu ca de la "pescar"la "pestisor de aur" lucrurile rostite apartin parca altcuiva. (...)Dar ce, agentii de vanzari n-au voie sa discute sincer si sa ne puna pe ganduri?
|
Man, nu erau agenti de vanzari, erau agenti de marketing, reprezentanti de marketing, negociatori! Vezi ca-i mare diferenta, le stiu pana si sarcinile, un agent de vanzari ii ala ce merge din poarta-n poarta (la figurat dar nu numa'...), bate din usa in usa si mai incearca unepori sa fie si persuasiv, asta se intampla mai mult in Romania unde manajerii habar n-au pe ce lume sunt. Aia trei, fiind acolo unde spui tu, puneau la cale o actiune de marketing, etapa finala a unui demers strategic managerial, sa-l intal;neasca pe tataie ala, sa negocieze cu el...am vazut si eu filmul, nu de curand, insa prea o ia pe aratura la sfarsit cu implicatiile spiritual-catolice. Nu stiam de piesa, eu zic: trebuia prelucrat mai mult pana la produsul numit: film, astfel este doar o duda umflata (bleaah!) cu accente de migdala si pruna uscata pe alocuri (yammii! dar la ce folos?).
Mesajul din final are menirea unui pilot chior ce prabuseste avionul, ce te-a tintuit pe scaun pana atunci, in ridicol si penibil. :sick:
Ca in orice film care respira aproape numai prin orificiul dialogului, jocul actorilor trebuie sa fie impecabil.
|
Vagina of the dialog...mda... :hmm: