View Single Post
Old 20 Dec 2007, 22:41   #1
djinjis
Guru

djinjis

Insanitäti djinjisiene - part two

alex de2leo serban, vad ca, continui sa ma bazai, probabil sirul lung de umilinte te indreptateste... sper ca ai terminat cu subiectul, "seara pe deal/ domnul bebe ridica tonul cu jale" si o sa propui o tema mai antrenanta, impreuna cu care ma oblig sa va demolez impreuna.
" tipu sta prost cu nervii" te rog sa nu te ingrijorezi pentru nervii mei, oricum iti sunt foarte recunoscator...
" (mi s pare normal, el e un ilustru necunoscut iar mungiu 'the toast of the cinema world worldwide' )"
sa ma compari cu mungiu este penibil atat din punctul tau de vedere cat si din al meu, desi din motive diametral opuse, totusi avand in vedere pozitia in care te afli as spune ca este suta la suta o greseala. vezi tu, o oarecare legatura se creeaza... adica cui i-ar trece prin minte sa te puna pe tine impreuna cu el in aceeiasi propozitie de exemplu, e hilar... tocmai te-ai situat intr-o pozitie inferioara, lucru de bun simt, daca nu ar fi jenanta stangacie a metodei.
"s crede buricu lumii (lol)"- Correct-amundo!
"iar cind s enerveaza devine mojic si n-are manere." in traducere: isi bate joc de mine pana imi dau lacrimile... scuzati-ma doamna...
"cum am mai zis/scris" - ce-ai zis/scris tu nu intereseaza pe nimeni

ce premii o sa i-a 432 mi-e indiferent, nu o sa-mi schimbe parerea despre film, si am impresia ca oricum nu intereseaza pe nimeni. oricum ea e disponibila, stiti unde se gaseste si stiti unde ma gasesc.

azi sunt intr-o dispozitie poetica, iaca-ta un mic catren:

ai coborat ata de jos
iubitul meu amic
incat sa nu te miri, ca-mi pari
de sus, atat de mic.

doamne, ce nu o sa te descurci...

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   sendpm.gif