Originally Posted by Advertiseritza Gloriei:
17) CineMagia - Lumea e iluzie. Filmul e magie. (Prospero)
"Lumea e iluzie. Filmul e magie." Asta e chiar misto, desi un pic arogant, intr-adevar.
|
Cum spuneam si eu ca ne trebuie ceva de sine statator, cele mai bune nascocite merg ca o campanie, are mare dreptate! Unde ai gasit-o? Nu poate intra pe forum?
Iar cel de mai sus a fost singurul remarcat insa eu cred ca poate iesi ceva mai bun.
Ce am scris eu si altii...nu stiu, eu unul poate c-as putea face reclama site-ului (probabil doar despre asta am citit/studiat) insa legat de constructia unui slogan profesionist...daca ma gandesc bine nu am studiat atat de specializat problema (nici nu mi s-a oferit sansa, inca o dovada ca invatamantul superior din Romania si practica, ceea ce exista pe piata sunt ca doua universuri paralele). Cunosc directoarea unei agentii de publicitate, sa iau legatura cu ea? Ma tem ca nu are nici ea competente de calibrul asta dar poate ma ajuta cu materiale ceva. Publicitatea din Romania exista doar in Bucuresti si in mare parte e sustinuta de capitalisti din afara tarii (ma refer la traininguri, workshop-uri si nu numai!).
CineMagia: Magie, nu Vrajeala! Ma intreb ce ar fi zis de asta... :hmm: