Guru
|
4321
he, s-o luam cu inceputul. Troll ??? ce cuvant lipsit de juice, ce sunteti voi, fratii grimm ? ati cedat sub presiunea subculturii vestice? ciuhab... cum vi se pare? imi place mai mult si suna mai romales. s-ar putea sa nu-l gasiti in dictionar, totusi...
cazeemeer, macar unlikely a inteles diferenta dintre un film prost si un film cu prosti. intrebarea e daca e un film bun sau un film foarte bun.
totul a inceput cu un articol din ghidul HeshBeO scris de una, nu-i retin numele care insinua pe acolo cum ca probabil toti din domeniu s-au acidulat la stomac din pricina succesului lu Mungiu [cu care n-am nici o treaba, multi inainte, felicitari...] . efectiv, insista sa-ti scoata ochii cu chestia asta... asa ca, avand in vedere si trendul general, sunt de parere ca si o opinie contra ar fi necesara...
o sa amestec probleme de regie si scenariu, detalii de altfel, dar oare in domeniul asta nu detaliile fac diferenta?
filmarea dintr-o bucata de la inceput- wtf? chiar deranjeaza la un moment dat cu toate zonele alea prost luminate.era oare necesara? MESAJUL nu se putea transmite altfel? e aia vreo noua jmecherie pe care nimeni n-a stiut-o pana acum? oaaaaaa...
"scenariul e excelent scris" ... mai ramane de vazut , dar ca o caracteristica generala nu exista in el ceea ce pe imdb gasesti la memorable quotes... o sa sariti: ha , asta nu e genu ala de film, asta e de alalalt... mda stiu, da totusi... eu nu reusesc sa-mi amintesc nici o replica din film... genial... voi ce va amintiti? asa la viteza...
"alte personaje nu se relevä ca atare, din câte-mi amintesc"
pai, hai sa ne amintim...phaaaaaaaaaaa
enigma otiliei-cum aflam mai tarziu are un prieten din familie de medici caruia insista sa nu-i spuna despre ce este vorba, desi clar ca acesta ar putea sa o ajute macar cu o sugestie dar nu pregeta sa se tavaleasca cu nenea bebe. "receptionerele, mesenii de la petrecere, oarecum nuntasii" sunt de fapt cele mai inteligente personaje din filmul asta..ba, da nu ii spune nici sa creape ala...
bebe- gentlemanu desavarsit care mai ca nu-si scoate mocasinii cand se strecoara in hotel precum indianu mana iute, cum te prinde cum te... , dar in camera rage, ca si leul in turbare, de-l aude tot hotelu, intamplator chiar la femelele pe care intentiona sa le cordeasca, lucru foare inteligent dupa cum noi cu totii stim din proprie experienta sau din filme, ma rog, dupa caz....
gabita- fiuuuu jackpot... personajul asta face tot ce poate sa bata toate recordurile... nu se duce la intalnire, nu aranjeaza hotelul, minte cu privire la termen, il gaseste pe bebe dintr-o sursa dubioasa, cica nu ridca telefonul de langa pat, pleaca din camera fara sa lase un bilet , ca ii e foame doar... ce putea face mai mult?
mi-a placut si faza aia de la masa cand doctorul ala sare in sus ca otilia fumeaza tigara oferita chiar de gazda femela, ca un badaran perfect. foarte credibil. ati cunoscut vreodata medici?
otilia suna-gabita nu raspunde, incepem sa tremuram...ajunge la hotel, salvarea-n fata oaaaaa...eh alarma falsa.....s-au distrat 'aetii... cetateanu de treaba prezentat apocaliptic iesit din focus, eh, gluma nevinovata, ajunge la usa , gabita nu raspunde, din nooouuuuu , aaaaaaa , alarma falsa... din noooooouuuuu...
de 4 ori una dupa alta acelasi truc ieftin... minunat, multimea e in extaz... bravisimo.... this is a f***** joke right? excusez moi... ati auzit de pestii aia ce se tot lovesc de acvariu pentru ca uita de el? ei bine, pe aici nu exista nici un peste de ala...
plus s-a abuzat de out of focusul ala desi pana la un moment isi face treaba bine...
dar, pe de alta parte, probabil nu am inteles nimic din film si il denigrez doar asa de sanchi, recunosc ca sunt prost [si madru de asta], agramat, lingvist , pervers sexual, obsedat de orgii, sex anal, voyeurism, homofob "crestin" isteric, �* la Becali; ignorant, dar "telectual"; egocentric si autocrat paranoic si aduceti-mi odata blestematele alea de nimfete...
|