...Am stat si-am tot stat, în speranta cä se va repezi altcineva cu primele impresii, ca sä nu scriu dupä mine, dar se vede cä lumea încä nu si-a revenit din stupoarea extaticä a înaltelor satisfactii si împliniri, drept pentru care consemnez doar atât:
Fu f. cul.
De fapt, CineForuMeetingurile noastre reusesc de regulä, fie cä erau cele arhaice, la Hanul cu Tei, fie cele medievale, la '80, fie contemporane, la CityPlex - dar cel putin din seria actualä ("13 Tzameti", "Dreamgirls", "Elizabeth: The Golden Age"), asta a fost cea mai misto întâlnire. Lume multä si bunä (îi astept pe Gloria sau Stefan cu lista exactä, cä ei au tinut catalogul), conversatii intelectual-glumete, antren, atmosferä, tombolä - ba chiar si festivitäti conexe, cä aläturi, în vatra mallului, niste prunci se dädeau în Mos Gerilä. Dupä patru ore de forumeeting (plus douä de film, înainte), nu ne mai dädeam dusi, drept pentru care curând mai facem unul, cred cä-n ianuarie, februarie äl mai târziu. Si-o sä fie si mai frumos! :happy:
|