View Single Post
Old 07 Dec 2007, 17:46   #1620
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Virginitatea fizicä a Imemeului a fost däruitä de bunävoie si nesilitä de nimeni în perioada recent-premergätore primei ei descinderi printre noi (sfârsit de 2005).
La ce pagina se intampla asta? (De curand am rasfoit primele 15 pagini, destul de fabuloase, lucruri de care nu as fi banuit, cum ar fi -de ex:-atitudinea ostila a lui Pitbull fata de IMM la inceput, eh, ostila, mai degraba in deradere, adica f diferita de... ACUM; am ajuns pe forum pe la 35-45, ceva de genul.)

Cele mai tari nu-s virginele! Is alea cu maxim 3-5 "meciuri" la activ si maxim 2 parteneri, minim unul. (Eh, o spun si eu din experienta, ca-n "Ask the Dust" :?
Pitbull, chiar treb'ia spus pa post? Cata dezinhibare! Abia astept ziua cand sexul se va declara sport extrem iar fetele de 15 ani nu vor mai fi minore! Glumesc, desigur, ziua aia a trecut deja... :lol:
----------------------
Bine legardere! Dk IMM ("Am fost candva virgini") va tine cont de sfaturile tale, cu sigurantza va ajunge in shobiz si la pagina 200 poate vom citi pe topic cateva recenzii ale rolurilor ei memorabile. 8)

Eu ii doresc succesul pe care mi-l doresc si mie!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif