View Single Post
Old 06 Dec 2007, 19:56   #111
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by marx:
o tot frecati cu magie, vrajeala, iluzii cand deja aveti cateva elemente dar nu stiti sa le ansamblati:

Cinemagia. pasiune ca-n filme.

ce poate fi mai simplu si atragator?!
Esti pe aproape, pe directia asta ar trebui mers, chiar aseara mi-a venit o idee asemanatoare (mai jos in mesaj).

Am analizat slogaraia de pana acum si cu tot obiectivismul posibil (cu Neuptolem am fost ceva mai exigent!) am gasit ca ar trebui urmate, cel putin dpdv al prelucrarii, al directiei, urmatoarele (ordinea e aleatoare):

1) Cinemagia. Cand vine vorba de filme
2) Cinemagia. Filme si opinii istete despre cinema (Gloria)
- destul de normale, potrivite si linistite (nu stiu daca asta este un handicap). Le lipseste traznaia epatarii novatoare, creativitatea.

3) Iti dä film pe pâine! Cine? MAGIA!
4) CineMagia: cel mai bun site de film din România (Pitbull)
- cam in aceeasi linie cu Gloria, putin in plus mai curajoase. Au o doza de superficialitate, mica, dar exista.

5) CineMagia. Intra in universul filmelor.
6) CineMagia. Totul despre filme.
7) CineMagia singurul ghid complet pentru filme.
8) CineMagia te face sa visezi. (Cornel)
- astea ar fi cele mai bune linii de urmat! Dar atentie, nota 10, doar pt calea tintita atat de bine, de aici ar trebui prelucrat sloganul, sa sune ca un copil al alora de mai sus. Bine Cornel! Economist la cfr? Nu e prea tarziu sa faci niste cursuri de marketing.

9) CineMagia: Pe aripile filmului.
10) CineMagia: Nu-l mai pirata! Fa-ne o vizita!
11) Cinemagia: Mai avem nevoie de slogan???
12) Cinemagia: Nu ai inca un film preferat?
(Neuptolem)
- sunt destul de traznite si am incercat sa le aduc o nuanta de personalitate; nu este cea mai buna viziune publicitara de aceea astept comentarii (obiective).

13) CineMagia - De pe marile ecrane, pe monitorul tau. E magic!
14) CineMagia - Tu poti. Tu esti magician!
15) CineMagia - Fratii Lumiere ar fi mandri!
16) CineMagia - Cinefili din Romania / Haideti pe CineMagia
17) CineMagia - Lumea e iluzie. Filmul e magie.
(Prospero)
- Prospero, se pare, ca afost cel mai eficient, adica prosper. Sunt niste linii de plecare, geniale! Nu stiu daca unul din ele se poate numi cu adevarat slogan, si acela cu Fratii Lumiere mi s epare cel mai bun, insa recunosc ca ma depaseste jurizarea aici, as avea nevoie de un om din marketing sa spuna ceva despre el (ele). Si cel cu "Lumea e iluzie. Filmul e magie." dar are o doza pregnanta de neverosimil, atrage atentia dar atat, e prea "smeker", vrea sa arate ca site-ul le stie pe toate si e cel mai tare din parcare = aroganta = izgonirea consumatorilor.

18) Stiu ce ai vazut seara trecuta (Bellhop)
- nu puteam uita ce a spus Bellhop pe pagina trecuta...e destul de original, nu stiu cate site-uri de film sau ce companii ar avea posibilitatea sa profite de titluri de film sau replici celebre. Bellhop a deschis noi drumuri iar oameni ca el sunt bineveniti pe acest topic. De asemenea recititi sfaturile lui; celelalte sloganuri pe care le-a postat nu pot fi numite sloganuri, in primul rand nu sunt si punct.

19) CineMagia: check in.relax.take a shower (Ulrich)
- de asemenea si Ulrich a urmat foarte bine sfaturile lui Bellhop si ca un novice nedezamagitor a gasit ceva bunicel, acum ar trebui iarasi judecat de un om de film + un om de marketing acest slogan, combinatia asta (replica celebra + publicitate), ma depaseste.

Originally Posted by erectia eunucului:
Daca nu va potoliti o sa va dau si eu niste perle din ***** gindirii mele :

Cinemagia-aici filmele viseaza ca sunt bine vazute
Cinemagia -viseaza-ti filmele
Cinemagia -pentru tine ne luam de par chiar cu Bruce Willis
Cinemagia-altii te trimit la munca ,noi te punem pe vis/Nu-i lasa sa te puna la treaba pune-i cu filmul pe perna
Cinemagia -locul in care James Dean este doar un pensionar vitezoman
Cinemagia- Daca vrei sa afli unde se afla liceul de fete ''Roman Polanski''
Cinemagia-La 81 de Marilyn Monroe e o bunicuta hot .Poze doar pe Cinemagia.
Cinemagia -aici Van Damme si-o fura chiar de la Woody Allen
Si E. Eunucului a postat sub indrumarile lui Bellhop dar spre dezamagire, ele nu sunt sloganuri, nu pot fi numite, sunt altceva, poate material brut si atat. Astea ar putea fi prelucrate foarte bine daca esti atent!

Originally Posted by films4all:
S-a definit magia: Cinemagia!
La fel si films4all, merge prelucrat.

Precizez ca nu am un motiv intemeiat sa dau indicatiile astea si sa fac pe "expertul" pe aici, insa imi face o mare placere si CRED ca putem gasi sloganul (mult mai usor cu un om de la Creatie), nu am nici un orgoliu si nici n-am sa scriu in CV despre acest topic. Ma enerveaza in schimb superficialitatea cu care e tratata provocarea lansata de Gloria;
- merge sa dam party-uri fierbinti cu Raptor invartind Invartitorul in Himenul Suprem, sa mai savuram o forumista, s-o devoram, sa aruncam cu pedarde Nopti si Zile, mai tare ca poolah lui Achille dar mai e nevoie si de work, workshopingo-forum.
-------------------------------------------------------------------------------------
Aseara nu am putut fi atent la un film, imi treceau prin cap:
- CineMagia: Hai ca-nceput!
- CineMagia: Povestile din spatele eroilor.
- CineMagia: Si noua ne-a placut.
- CineMagia: Bagheta iti apartine.
- CineMagia: Se consuma cu nopti nedormite.
- CineMagia: Merge cu o cafea tare.
- CineMagia: Unde pasiunea devine Magie.
- CineMagia: Pasiunea nu-i doar pasiune.
- CineMagia: Sfertocultul tau triplodoct.
- CineMagia: Te vrajeste de-ti sare pop-cornu'!
- CineMagia: Te vrajeste de nu te vezi! Doar VEZI!
- CineMagia: Esti magicinefil?
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif