magia filmului in cuvinte. cinemagia.
Asta-i propunere de slogan, sa inteleg?!? Dumnezeule, da' treziti-va odata! Cum ar suna grozavia asta intr-o reclama tv? Sau in Sapte Seri...banuiesc, cei care vor citi, imediat vor da buzna pe site. :sick:
Cinemagia: MAGIE, nu vräjealä!
Asta are ceva rasarit in el, dar un slogan genial nu presupune o semigenialitate, o semismekeriomemorabilitate-perenitate. Si desi e printre cele mai bune de pe aici, ii lipseste CEVA, iar ACEL CEVA este hotarator in renuntarea la el. Nu stiu dk ma intelegeti, cineva a spus ca ar trebui cizelat, dar insasi cizelarea in sine l-ar desfiinta, ar deveni altceva. Poate ca asta ar trebui sa facem, cu ce s-a scris pana acum, sa fie prelucrate, rezultand ALTELE (compet noi!); nu spun ca ale mele sunt geniale, sunt infecte, de fapt ce am scris eu si altii sunt sloganuri partiale, de exista o asa bizararie.
Viata e iluzie. Filmul e magie. CINEMAGIA!
Asta il vad cel mai bun, dar de departe de acel slogan care sa se ridice la pretentiile site-ului CineMagia, poate vad eu acest loc virtual dedicat filmului pe un piedestal iar "slogaraia" ce si-a facut aparitia pana acum imi suna ca strigatele din piatza.
Magia. CINE-Magia.
Aici este un simplu joc de cuvinte, bunicel dar incomplet, sloganul trebuie sa fie ca un fruct, un fruct zemos de atractie spre...CineMagia, sa se plieze ca o manusa pe denumirea site-ului, sa mearga cu precizie nemteasca.
Gloria, mai vine advertisaritza?
|