Ce? Cee?? Ceee??? :w00t: care-i faza cu himenu'? am lipsit si nu am fost pe faza :lol: , mi se pare cool (tinand cont ca a fost si bannat tipu'!) 8) - dk poa' sa-mi trimita careva pe privat succint
povestea cu himenu'...
Cum imi suna, fara sa stiu despre ce e vorba, asta cu himenu' nu poate fi altceva decat
jignire (fara scuze sfertodocte si sfertocomice ca nu tine), ca si cum nu vrei sa-l omori da' vrei sa-i sucesti putin cutitul in rana, SUCESTI! Adica, cutitul era deja in inima
(satisfactia de a ucide = mai inainte satisfactia de a ****)...whatever, va prindeti voi ce doream sa zic.
Originally Posted by Supastar:
mie mi s-au parut amuzante interventiile lui. poate mai putin una cu "labarilor".
|
Da, acolo am "intervenit" si eu, am fost jignit la randu-mi (si nu era prima data!), ma gandesc ca m-am comportat prea...bland.
Originally Posted by Gloria:
in ce sens veste proasta? banarea unui user a carui singur aport recent sunt cuvintele obscene si ineptiile - nu poate fi decat o veste buna.
|
Yap!!! TOTAL DE ACORD!!! :happy:
Quote:
Raptor e pur si simplu plictisit
|
De acord si cu asta, si pe mine ma apucase la "Joc: alege unu'", dar am avut limita. Plictiseala te tampeste, inseamna ca NU mai vrei FORUM, lasa forumul altfel intelegem de aici ca unii chiar isi doresc
Get-out-ul, de bunavoie si nesiliti, neobligati, neconstransi, nepresati.
Quote:
Numa' pentru simplu fapt ca a desenat ani de zile coperti si tot felul caricaturi pentru cinemagia trebuia pastrat
|
Asta e ceva de genul:
"Numai pt simplul fapt ca a adus glorie si faima fotbalului romanesc, Hagi, ar trebui sa joace la Euro 2008"
-------------------------------------------------------------------------------------
ON-TOPIC: SLOGANUL, sau ati uitat? Si de ce trebuia sa aiba loc discutia asta cu
raptoralutzul tocmai aici la sloganul cinemagiei?!?
O semigreseala legat de
meme: (am citit maid emult dar asta nu-i o scuza),
meme-ul este un simbol (CU sau FARA
cuvinte = TEMA = SLOGAN) ce determina clientii (consumatorii) sa IDENTIFICE cu usurinta
despre ce e vorba (oferta, identitate, sau altele); stiu ca nu am spus tocmai asta pe paginile anterioare. Ex: Simbolul cu un receptor vechi de telefon este un meme pt posta, combinatia de furculitza si lingura este meme pt restaurant, iconul: pop-corn sau desenul acela cu film kodak pe alb negru cu gaurele pe margini este un meme pt cinematografie sau film, etc. Din ce vad, Cinemagia nu are inca un meme (nici nu e nevoie) vizual, poate doar SONOR:
CineMagia - prin viu grai, desi s-ar putea sa ma insel, nu este atat de incetatenita combinatia asta incat
sa fie deja un
meme.
Rasfoind (o puteti cauta si voi sau ceva asemanator: "
Guerrilla Creativity - Jay Conrad Levinson) mi-am dat seama cat de departe suntem de acel slogan genial (original, emblematic, memorabil), drumul pana acum nu cred ca a fost parcurs nici 25%...dupa ce ma documentez mai bine revin, sa recitesc cursurile din facultate (de marketing! - lasate in paragina pt ca nu aduc bani, e cam cu filmul...special pt thequietsurfer caruia i se parea ciudat faptul ca ma vedeam un "expert" de marketing, "expert" e in ghilimele = "expert").
Tot pt slogan, iar o repet: cine este responsabil cu initiativa acestui site? Care au fost liniile de plecare? Conceptul? Are legatura cu emisiunea cu acelasi nume de la
prima-tv dinainte de 2000?
Sa vina EXPERTUL! 8)