Originally Posted by Gloria:
gionloc iti propun sa vezi Final Fantasy: The Spirits Within, si dupa aia mai vorbim;da?
|
cu asta m-ai pus la punct?
well, guys, eu nu spun ca filmul e genial, ca m-a lasat lat sub scaun, ca mi-a cutremurat stomacul, uscat gitlejul si framintat creierii ore intregi.. nu e un blade runner, un pulp fiction, un conversation, un europa, nu e nici macar un 300... nu stiu de ce voi va asteptati la asa ceva, doara stiati dinainte ce propune Zemeckis...
filmul asta doar speculeaza un posibil conflict actual (cinema vs. videogames) si incearca sa vaza in ce masura poate monta cinematografic cerintele jocurilor video... si face foarte onest lucrul asta, la vedere.. totu-i pe ecran, de la actiune la fabricarea propriu-zisa a imaginilor... care nu is mai stralucite decit cele pe care le proceseaza un XBOX 360, dar asta e la fel de bine... adica nu forteaza referinta la jocuri peste posibilitatile consolelor de ultima generatie. mentine virtualul intr-o zona credibila.
beowulf produce un fel de mutatie la vedere: film - ca jocurile.
final fantasy, resident evil, tomb rider, silent hill... parca au fost mai intii jocuri, apoi filme

nu intra in aceeasi categorie...
si, no, e chiar ok, nu trebuie sa va placa filmul... nu va forteaza nimeni.