Thread: "Beowulf"
View Single Post
Old 04 Dec 2007, 10:05   #8
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Pitbull:
Nu uita cä Zemeckis îsi iesise din tipar si cu "Forrest Gump" (dupä ce zburdälnicise cu noi prin tustrele "Back to the Future", sau "Romancing the Stone"), si tot a dat cu noi de pämânt!
Si-apoi, Collins s-a plictisit la fel, Leonard la fel, Gloria la fel, altii din salä la fel...

nu uit de forrest gump. si, la fel, bttf a fost una dintre seriile copilariei mele, alaturi de star wars. s-a chinuit frate-miu saptamini bune sa faca rost de niste copii vhs ale lui back to the future ca sa le vad prin 90.
apoi au inceput sa fie difuzate pela tv... lucrurile s-au mai asezat...

si glumind,
no, nu stiu daca faptu ca Gloria s-a plictisit e un argument contra filmului. ea s-a plictisit si la Stardust, par exemple. apoi, lui Leonard i-a placut Ingerul Necesar la TIFF, el are o sensibilitate aparte, care nu prea cred ca se muleaza pe constructii de genul Beowulf ()... impotriva argumentului Collins nu pot spune nimic. mi-au placut toate scrierile sale care apar pe liternet, tind sa cred ca plictisul sau a fost foarte onest . insa pe el l-a plictisit filmul, pe mine nu m-a plictisit, e un echilibru in ciocnirile de gusturi...
iar tu pari prea setat pe vechiul Zemeckis, asa ca opinia ta oficiala am neutralizat-o dupa propria vizionare.

gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif