Originally Posted by Pitbull:
Ai dreptate, dar pe invers. E asa cum spui, dar E RAU, nu e bine. E un echilibru pe dos, o ordine de prioritäti rästurnatä.
Stii bine cä n-am snobisme, si savurez întotdeauna o jucärie cinematograficä bine fäcutä. aici de ce mi-a cäzut capu-n piept de 20 de ori?
|
da' sa stii ca m-am intrebat cind am citit cronica ta de ce te-i fi plictisit atit de tare

eu am cascat tot timpul ochii la ecran si m-a distrat intilnirea cu scene celebre din jocurile pe care le-am parcurs acum 2 - 3 ani (prince of persia, ninja gaiden - asta e cel mai tare joc posibil la nivelul grafic al unui XBOX, la fel cum metal gear solid e un best ever pentru playstation -, gran teft auto, sa zicem). nu are puterea de a crea senzationalul din clisee videogames cum o facea blue velvet cu filmu noir, dar asta incercare de a pune cap la cap un istoric de joc video + pastrarea unei atmosfere de cinema printr-o anuntare a codurilor inca dinaintea debutului filmului (prin publicitatea anterioara prezentarii), mie toate astea mi-au cazut bine.
daca e sa ma intorc la intrebare ta legata de cum ai simtit tu filmul... poate ca pur si simplu iti doreai altceva de la Zemeckis si nu a mai contat ce ofera el ci doar ceea ce asteptai tu... in seara asta, dupa ce am termiant de scris povestea mea, am recitit textul tau si mi s-a parut ca esti nedrept cu filmul. e ca si cum am da de pamint cu von Trier ca nu face filme ca Europa sau Dogville sau Dancer in the Dark non stop.. ca mai face si manderlay sau the boss of it all...
mie the boss of it all mi s-a parut slab. dupa 30 de minute deja stii tot ce vrea sa faca trier, de la schemele de montaj care privesc punctul de filmare pina la implicarea autorului in poveste si cursul viitor al povestii insasi... asta nu insemna ca filmul e o catastrofa... nu. trier si-a propus sa se distreze, sa se relaxeze inainte de washington. in parte i-a iesit...
pastrind proportiile, zemeckis cred ca reuseste mai multe in proiectul sau, raportat la istoria si impactul videogames de azi, decit ii reuseste lui trier raportat la comedie ca gen.