View Single Post
Old 29 Nov 2007, 21:20   #141
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by thequietsurfer:
Filmul nu merita. Ii cerusem unui prieten candva(cand n-aveam net) Training Day si baiatu(in speranta de a-mi oferi ceva nou caci TD mai vazusem) mi-a adus Man on fire ca e "tot cu ala"(Denzel).
Un film palid in ciuda distributiei sau subiectului care putea atinge nu doar tangential cateva probleme spinoase, putea sonda niste realitati salbatice. Mai bine ramai doar cu melodia aia.
"Man of Fire"??? Stiti cu cat a scapat sa il arunc catre cele mai slabe filme??? Uite-asa: 2 mm! Senzatia dupa film era una atat de sux incat :sick: ...dar subconstientul nu ma lasa sa-l cataloghez un film slab, probabil Faning si soundul, ceva din scenariu au scancit ca-s bune si pe buna dreptate (le-o dau!): filmul nu este unul prost, dar nici nu poate fi laudat, la nici un capitol! Denzel, pe cat de murdar este personajul lui, pe atat de murdar este in rol - sunt si subiectiv, actorul imi pare unilateral, si poate...este! unilateral.
-------------------------------------------------------------------------------------
Cele mai sfasietoare soundtrackuri: "Terminator 2" / "Braveheart" / "The Last of the Mohikans" / "Lacrimi din soare" / "Speed-Cursa Infernala" / "The Terminator" / "Gladiator" / "300" (ironie :lol: ) / "Titanic" / "Resident Evil (1)" / "Legends of the Fall" / "Passion of the Christ" (si mai e loc de altele, de ex: "Marilena de la P7" / "Mihai si Cristina" samd.)
Neuptolem is offline   sendpm.gif