De asta cu Templul Filmelor nu sunt prea mandru. Mi se pare lipsita de creativitate si de aceea am adaugat Cinemagia-Magie, nu vrajeala!!(Cinemagia-Nu e nicio vrajeala) si Cinemagia-Proiectia fanteziilor tale.
Inteleg pe deplin pozitia ta, insa cred ca un slogan cuminte, la obiect, scortos, rigid nu face decat sa transforme un brand viu intr-o eticheta stearsa. Am vazut ca afirmi ca Cinemagia este deja un brand solid si ca un slogan nu ar face decat sa-i consolideze imaginea. Un slogan cu umor mi se pare mai potrivit si pentru ca termenul Cinemagia este relevant pentru cineva care ar dori sa stie cu ce se mananca. A continua formula cu ceva gen "cele mai nu-stiu-cum filme" sau "filme tralalala" este (usor) redundant.
Sunt sloganuri care au devenit foarte populare fara a capta ceva din caracteristicile de baza ale produsului promovat. In minte imi vin campaniile celor de la Sprite(Cu Sprite nu faci figuri sau recentul si cunoscutul "Spune pe bune"). Tie iti sugereaza ceva care ar avea legatura cu o bautura racoritoare cu gust de lamaie formula "spune pe bune"? Acum spune pe bune.
|