View Single Post
Old 08 Nov 2007, 17:48   #1125
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:

sau :w00t: ?
:w00t:

:happy: sau :hmm:
8) sau :shock:
:lol: sau :love:
sau
-------------------------------
Proletar a scris: "teatru.
atmosfera incomparabila cu cea din sala de cinema." (aprop', in Firefox o dai in bara cu: "X-escu a scris..." si boldaldinele.
Extraordinar cum pe un site de cinema (cinemagia imi suna un cinema magic) se prefera TEATRUL (nu ca as avea ceva cu el), ba mai mult: filmul romanesc, in special cel european detine suprematia (cel romanesc = frantuzesc). Cam 75% reprezinta Europa si Romania, restul de 25% Hollywood (de ce doar 25%? Pt ca Mr.Pitbull din 10 premiere americane umileste cam 7-8, unul acceptabil si altul bun, f rar: "f bun"). Cam mult subiectivism european in concluzie. E un aspect minor astfel ca nu-si are rostul deschiderii unei discutii la "Condica de Reclamatii...".
Adevarul e ca sunt si parti bune: aici am "descoperit" (cu adevarat!) filmul clasic si anii '40-'70 cuprind capodopere in sensul definitiei.

Ca "expert" in marketing (somer! dar cu ceva carti citite ce nu mi-au folosit la nimic...) conceptul CINEMAGIA se pierde pe acest forum, dar poate e mai bine pt masa discutiilor si a vizitatorilor. Ideea e ca, initial, cand am aflat prima data de site , in 2003, am si sarit cu coarda elastica spre "IN CURAND" (mi se parea o magie sa afli ce filme de la Hollywood apar la noi, cu 2-3 ani inainte).
Neuptolem is offline   sendpm.gif