Originally Posted by Alex Leo Serban:
mersi k m-ai bagat in rind cu turma din romania...
eu am tinut cu sarko d cind era primar la neuilly, apoi k ministru d interne (imp lui chirac), am cva 'vekime' in sarkofilie - asha k, pls, nu ma baga la gramada!
|
imi pare rau ca te-am vexat, dar e trist, poate chiar ingrijorator, ca mare parte din elita intelectuala de la noi vede in sarko pe mesia al Frantei cand e clar ca se cuibareste in el un pui de dictator de care franta nu are are nevoie. e o viziune promovata din perspectiva ultraliberalismului de la noi si care nu cred ca se potriveste mentalitatii frantuzesti.
am senzatia (citindu-te) k la tine e mai mult un wishful thinking - k toti cei enumerati d tine sa s 'dezik' d sarko... oare dc??
|
pentru ca oamenii destepti din franta nu prea il sustin pe sarko.
iar p roselyne bachelot pur si simplu o ador: imi place d cind era ministreasa a culturii, imi place si k femeie, si vocea ei, si tot... 8)
|
ministrul culurii? nu faci cumva vreo confuzie? chiar ma mira ca iti place.
eu kiar mizez p aceasta ekipa, cre k va face treaba buna (am uitat s-o mentionez p rachida dati - alta tipa misto!)
|
rachida e cea mai odioasa. pe ea o detest mai mult decat pe sarko. in plus incepe sa isi piarda colaboratorii de la ministerul justitiei tocmai pentru stilul autoritar. eu credeam ca nu iti plac cei care incearca sa-si depaseasca conditia. e cazul parvenitismului rachidei.