View Single Post
Old 05 Nov 2007, 22:38   #27
saskiul
Senior

saskiul

Originally Posted by Alex Leo Serban:
DA
DA asha e MIE 'toata muzik ro d film' mi s pare asha cum am scris mai sus... dar poate k n-am eu ureke muzicala, mai stii? (sau k prefer filmele fara niciun fel d muzik) k gust (bun) stiu sigur k am...
oricum, nu ma omor dupa muzik in general: as putea trai f bine si fara ea.
case closed.

...da, bine spus (in sfarsit!): MIE , adica TIE asa ti se pare ca stau lucrurile cu muzica de film romanesc, cu muzica de film si cu muzica in general. ma intreb insa cui servesc – in cronici care se vor scrise de un “connoiseur”, de om cu “gusturi bune” – parerile despre muzica (de film) ale unuia ce se declara neintresat de muzica de film si neinteresat de muzica in general, de cineva ce spune ca poate trai bine mersi si fara muzica. in orice caz nu celor care recunosc si pretuiesc – folosindu-si, de buna seama, facultatile critice, imaginatia, sensibilitatea – rolul muzicii (si al zgomotelor) intr-un film, intr-o piesa de teatru, in viata in general.
afirmatiile de mai sus ale lui ALS imi par mai de graba venite din partea unui (cel mult) licean mofturos si teribilist – un fel de Bubico ajuns la adolescenta - care spune ceva de genul: da, probabil ca nu am organ pentru vedere, ca nu ma pricep la pictura, insa mi se pare ca amestecul acestor culori e “bombastic, horror”, ca tabloul asta n-are valoare, ca pictura in general n-are valoare, dar pot trai foarte bine si fara pictura etc. etc....