Originally Posted by herbert:
mai EgoN, ai avut un prim raspuns in care ne spuneai ca te temi de frig... vad ca l-ai redactat pana la... eliminare, ingrijorat, probabil, ca nu ne vei impresiona. ok. te inteleg. doamna svetlana e bine inzestrata, sa fii tu sanatos si convingator.
de fapt, paranteza aceasta bulgakovskiana era pentru Pitbull. te insinuezi pentru a demonstra ca ce??? stiam, of course. impresia mea despre tine e, sorry, avariata. stii tu de ce, daca ai memorie...
dar chiar nu conteaza.
punct.
|
draga herbert, let me explain:
1. mi-am modificat mesajul pt. ca nu l-am citit cu atentie pe al tau (mai mult de 2 secunde nu poposesc pe nici o postare de-a ta si nici a altora). intelesesem ca tre' sa ne deplasam direct la sursa (in loc de telefon). drept urmare imi exprimam ingrijorarea si reticenta in fata unei propuneri de sejur la moscova (dintr-un motiv pueril, frigul).
2. nu ma afecteaza faptul ca ti-s antipatic. desi te respect ca ai uneori bun simt si mereu gusturi f. faine la carti (as i mentioned a long time ago), nu pot sa nu-mi declar dezamagirea fata de tonul usor paternal si suficient cu care ma tratezi. (mereu acel "te inteleg").
3. continuati cu bulgakov. daca o postare de-a mea inseamna ca vreau sa ma insinuez, ma retrag.