View Single Post
Old 17 Oct 2007, 09:55   #65
Coshava
Veteran

Coshava

Originally Posted by cornel:
Tin sa mentionez tovarasi ca acest film nu este despre avort, ci despre dezumanizare, solidaritate dar mai ales despre vulnerabilitatea femeilor si egoismul barbatilor.

E si despre egoismul femeilor si manipularea exercitata de ele, lipsa de comunicare, tot tacimul - numai ca din pacate a avut parte ( si ) de cronici care l-au prezentat si drept ceea ce nu prea e.

Oricum - aplaudam cu caldura mesajul de salut al oamenilor muncii din Republica Capitalista Romania si ne luam angajamentul de onoare in fata partidului sa depasim planul la vizionarea peliculelor cu pricina !

Quote:
{...} traiesc intr-un comunism claustrofob fara cer, printre blocuri gri, fara muzica, fiecare camera de camin studentesc, de apartament sau de hotel seamana cu o celula de inchisoare.

Poate a fost doar perceptia mea personala - dar nu mi-a lasat deloc impresia asta. :?
Da - actiunea se petrece mai ales in spatii inchise, pe o vreme mohorita, dar de aici pina la "celule de inchisoare" mi se pare cale luuuuunga. :oops:

Dar in fine - aici e clar vorba de perceptiile/experientele anterioare eventual ale fiecaruia din noi.
Coshava is offline   Reply With Quote sendpm.gif