Originally Posted by Alex Leo Serban:
probabil k nu; important e k EU nu vad nicio 'contradictie': e vba dspr ac meserie. iar libertatea este cel mai vindut cotidian. case closed
|
... si OTV are de multe ori maximul de audienta pe anumite intervale orare, iar Garcea si oltenii e cel mai de succes film romanesc din ultimii ani. Si nu poti sa sustii ca e acelasi lucru sa scrii pentru The New Yorker sau sa palavragesti in fata camerei la DDTV doar pentru ca e aceeasi meserie. Nu e acelasi lucru and you know it.
Publicul Libertatii nu e nici pe departe acelasi cu cel al celorlalte publicatii de care vorbeam. Mai important, nu cred ca e un public adecvat pentru cronica de film de orice fel. E genul de public care ignora si chiar dispretuieste critica in general. Sunt aia care merg la filmele cu Steven Seagal si la Lacrimi de iubire - The Movie.
Stiu ca nu ai cum sa accepti lucrurile astea public fiindca e o chestiune elementara de etica sa nu ataci publicatia la care lucrezi si la care vrei sa continui sa lucrezi in continuare. So consider this just my two cents.