View Single Post
Old 01 Oct 2007, 17:08   #1053
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Originally Posted by Alex Leo Serban:
probabil k nu; important e k EU nu vad nicio 'contradictie': e vba dspr ac meserie. iar libertatea este cel mai vindut cotidian. case closed
... si OTV are de multe ori maximul de audienta pe anumite intervale orare, iar Garcea si oltenii e cel mai de succes film romanesc din ultimii ani. Si nu poti sa sustii ca e acelasi lucru sa scrii pentru The New Yorker sau sa palavragesti in fata camerei la DDTV doar pentru ca e aceeasi meserie. Nu e acelasi lucru and you know it.
Publicul Libertatii nu e nici pe departe acelasi cu cel al celorlalte publicatii de care vorbeam. Mai important, nu cred ca e un public adecvat pentru cronica de film de orice fel. E genul de public care ignora si chiar dispretuieste critica in general. Sunt aia care merg la filmele cu Steven Seagal si la Lacrimi de iubire - The Movie.
Stiu ca nu ai cum sa accepti lucrurile astea public fiindca e o chestiune elementara de etica sa nu ataci publicatia la care lucrezi si la care vrei sa continui sa lucrezi in continuare. So consider this just my two cents.
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif