Diafilme
Cum despre filmele normale(motion pictures) se tot vorbeste peste tot, am deschis si eu subiectu' asta caci mi-am adus aminte de frageda copilarie in care eram de-a dreptul fascinat de imaginile pe care le vedeam pe peretii camerei. Pot spune ca pana la o anumita varsta am preferat sa vad povesti sau basme caci ramasesem cu nostalgia serilor in care eu si cativa prieteni prichindei ne adunam pt. a urmari ce face Harap-Alb cu toate ca-l mai vazusem. Tin minte ca diateca mea continea aproape in exclusivitate povestioare si basme dintre care imi aduc aminte de: "Aventurile baronului Munchausen", "Fat-Frumos din lacrima", "Punguta cu doi bani", "Toma Alimos", "Miorita"(stiu k ultimele doua-s balade dar pe atunci nu faceam diferenta), "Tinerete fara batranete si viata..."(de atunci a ramas basmul meu preferat cu toate k mama era cam ingrijorata caci eroul murea) si multe altele de care din pacate nu-mi mai amintesc in momentul asta.
Topicu' l-am deschis pt. ca-s intr-o dispozitie mai elegiaca asa k incercati si voi sa nu umpleti ecranu' de :sick: . Dak mai sunt oameni care au avut o pasiune pt. diafilme, aici este locul unde pot sa (de)scrie cate ceva cum ar fi spre exemplu cea mai placuta intalnire cu pozele insotite de text care
au devenit extrem de desuete in zilele noastre.
|