View Single Post
Old 15 Sep 2007, 11:01   #984
illotempore2002
Guru

illotempore2002

come-on....mi se pare prea putin...intelege oricine ce vrea sa zica, lamento-ul vremurilor de azi, al instrainarii si alienarii oamenilor, etc, vai, lipsa de comunicare, imposibilitatea etc....si ce e cu asta?

faptul ca cineva scrie o carticica despre aceste aspecte ale cotidianului, nu il face un bun scriitor! O face intr-un mod simplist: IT-isti plecati in delegatie care se plictisesc pe acolo....total neinspirat....unul dintre ei e gras si urat si virgin si isi doreste si el saracul o femeie...pana ajunge la o tragedie....

Nu e de vina subiectul ales, sau personajele, e de vina el, autorul, ca nu reuseste sa le faca sa devina importante, expresive, demne de analizat...

Si nu intzeleg de ce invoci invidia....daca nu imi place un scriitor inseamna ca il invidiez? Sunt o mare admiratoare a literaturii contemporane, dar uite ca pe Houllebeq nu-l pot gasi bun! (oricum, admit ca Platforma e mai buna ca restul si recunosc ca Extinderea e cea mai proasta carte citita de mine de cand ma stiu....)
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif