View Single Post
Old 10 Sep 2007, 11:09   #53
johnnyg
Novice

johnnyg

Prefer cinematograful in detrimentul tv-ului sau comp-ului la orice ora. Isi are farmecul lui si nimeni nu poate constata asta. Iar in acel farmec includem si "destepti" de genul "pup-o baaaaaaa" (dupa cum spunea cineva mai sus - in grupul meu de prieteni aceasta replica devenind o clasica de mult timp) si cinematografe care probabil ar trebui arse din cauza conditiilor in care se deruleaza filmul. Revenind la "destepti", acestia sunt de multe feluri: am fost acum cateva luni la "Transformers" (filmul avand asupra mea acelasi efect pe care l-a avut si 'Indiana Jones" in materie de fun) si inainte sa inceapa filmul in spatele meu s-a pus un grup de vreo 3 baieti. Au intrat in sala zgomotos, s-au asezat zgomotos iar apoi laringele si plamanii au inceput sa fie folositi la capacitate maxima fara nici un rost. M-am si gandit la orele de suferinta pe care le voi avea de indurat. Si a inceput filmul. Ei bine, unul dintre ei a sunat pe cineva imediat dupa genericul de inceput si incredibil, timp de 10-15 minute respectivul ii spunea celui de la telefon replicile din film:shock:. Si nu i le soptea ci trebuia sa fie toata sala informata de acest lucru. A da si sa nu uit: nu lipseau nici rasetele malefice. Dar, slava Domnului, ca unul dintre amicii lui avea ceva minte si a reusit sa-l potoleasca dupa vreo 10-15 min. Insa sa nu credeti ca s-au potolit de tot pe parcursul filmului.
Apoi ar mai fi cei care au de comentat cate ceva la fiecare scena importanta a unui film, copiii de 10 pana in 14 ani care vin in grupuri de cate 10-15 si care numai pt film nu vin la cinema, indragostitii (de fapt prea indragostitii). Nu am nimic cu acestia dar "omule cred ca ti-ai saruta mult mai bine prietena pe un pat decat de pe un scaun si inconjurat si de cateva sute de oameni". Asta imi aduce aminte de un film (nu mai stiu exact care) unde eu m-am asezat pe la mijloc, iar in ultimele randuri s-a asezat un cuplu (erau acolo cand am intrat). Dupa vreo 30 de minute au inceput sa se auda zgomote ciudate din spate. De vazut nu se vedeau prea multe dar de auzit. . . ganditi-va la un pat vechi, cu arcurile uzate si care e folosit pt anumite activitati :love: Acuma nu stiu ce sa cred; probabil dadeau regulat cu piciorul in scaun, sau cereau bis la vreo scena; singurul lucru cert e ca au cam deranjat sunetele respective si iti atrageau atentia de la film de prea multe ori, facandu-te sa te gandesti la altceva decat la film
Sunt si acestea experiente, ce sa zic. Chiar haioase (unele) cand ma gandesc acuma la ele. Vai, si acuma imi vine in minte "Kill Bill" si tortura indurata la acel film. Imi vine sa vomit cand ma gandesc in ce conditii am urmarit acel film. Atunci am experimentat probabil tampenia, de fapt idiotenia tineretului roman "iubitor de filme" la potential maxim. Dar oricum m-am intins prea mult asa ca va las si va salut.
johnnyg is offline   Reply With Quote sendpm.gif