View Single Post
Old 06 Sep 2007, 00:09   #44
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Send a message via Yahoo to lady_mystyque
bun slava cerului ink nu am patit dar stiu sigur ca pe ala l-as impusca! :lol:
ca sa revin mi-am mai adus a minte o faza ! .. tot la film pe la 10 minute dupa inceputul filmului toata lumea incepe sa isi desfaca pungile de chipsuri si sticlele de suc... bun ok inteleg aproximativ! eu am grija sa mi le desfac dinainte de inceperea filmului dar ok nah... nu mai comentez... imi vad linistita de film in continuare... dupa ink 10 min aud o sticla de cola agitata energic pe undeva prin sala.. si bineinteles dupa aceea deschisa... fassss fasss numa asta se auzea... muream.. bea omu trec si peste asta ma uit in continuare ma concentrez si aprox peste alte 15 min iar sticla agitata energic ...deschisa ... fasss fasss... bea iar... deja muream de nervi!
stau ce mai stau reusesc cu greu sa revin cu atentia la film... nu sa mai intamplat nimik 20 de min liniste ... incepusem si eu sa ma bucur ... ziceam gata a terminat!... nici nu term bine de gandit iar sticla agitata iar fasss!
pana aproape de sf filmului povestea s-a repetat din 20 in 20 de min!! eventual s-a terminat sticla dar nu inainte de a termina cu nervii pe mei pe ziua respectiva!

any opinions?
lady_mystyque is offline   Reply With Quote sendpm.gif