tocmai am vazut 'lust, caution', absolut SUPERB - dupa mine, cel mai bun film al lui ang lee din cite-am vazut / si le-am vazut p toate!
ritmul scade un pic cam p la min 100 / din 156! /, dar apoi filmul isi revine si continua cu more gripping moments...
este pur si simplu un regal d control din partea unui mare maestru at the peak of his art / one set piece after another> un film rafinat, intricat, subtil, complex, pt spectatori la fel d adulti si subtil-rafinati k povestea lui /deci nu, nu pt alde carminume si unii la fel d rudimentari kre-l pot gasi 'boring'!
dupa asta n-am avut kef sa-l vad p musiu branagh cu 'sleuth'-ul sau /la kre era o coada interminabila.../ branagh oricum mi s pare a fraud iar 'cinema'-ul sau o bashina umflata in yr face :sick:
ieri am cazut p spare la 'cargo 200' al lu alexei balabanov - cel mai puternic film vazut in ult an> o tragicomedie absurd-grotesk plasata in urss-ul lui post-andropov /1984/ bazat p un fapt real, dar atit d surreal incit ma-ntreb C ANUME putea fi 'real' in faptu respectiv... sper sa-l aduk kiri la tiff, asha k i don't wanna spoil it
ps pt unii, informatii d tip cancan is all they shd aspire to, k oricum nu l au cu filmele :lol: