Bre!!! :o
Mureau dupä el, stii ce-i aia? Bine, murit în sens bun - da' tot mureau!
Marea mea amoare mare din liceu (aia oficiala, si stabila, si cäreia i-am si jertfit fecioria mea), era cäzutä-n limbä dupä el, ceva ce nu se poate! Mai erau si vecini, pe Vasile Conta - când s-a prins tipa, era sä dea-n boalä, cä nici nu stia, se tot întreba: "La cine tot vine el la mine pe stradä?" :?
Deci ea si pretenara ei a mai bunä, bolunde räu. Il stälkuiau, îl pândeau când se ducea la teatru, când venea de la teatru, în fiecare säptämânä mergeau la cel putin un spectacol cu el (ba la "Craii de Curtea Veche", ba la "Jocul vietii si al mortii în desertul de cenusä", ba la "Mizantropul"... Si de fiecare datä îi läsau biletele prin care-l anuntau cä vor fi în salä - de obicei, legate cu-o atä de pragu' de sus, sä dea cu nasu-n ele când iesea din casä (si ele-l pândeau de pe scarä sä-i savureze reactia).
Acuma gagica-i la Los Angeles de vreo 27 de ani trecuti fix, märitatä, are trei bäieti, pe nume unu' Alex (de la Repan), altu' Julio (de la Iglesias), si-altu' nu mai stiu cum (probabil Demis, sau Kojak, sau Mannix). Acu' câteva luni, am bäut cu Repi un vin pe terasa aia de pe Maria Rosetti, lângä Vasile Conta, si tinea minte bine toatä nebunia.
|