Thread: Venetia 2007
View Single Post
Old 26 Aug 2007, 13:04   #23
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

adica se pensa/oja/unduia si tu ti-ai dat seama ca era gay la un an dupa ce-a plecat... cool!

si, ca sa nu ne abatem de la subiect, prost an si-au mai gasit si cei de la Venetia sa introduca Queer Lion. Dupa ce-am sapat in stanga si-n dreapta sa aflu cat mai multe despre filmele din cele trei sectiuni principale ale festivalului, pot sa va zic ca la prima vedere nu exista nici macar cinci filme care sa merite trofeul. Iar in competitie nu-i decat unul, si acela cu "inclinatii" f. stravezii, Nessuna qualita agli eroi... Doar daca nu cumva se pune si faptul ca frumosul Celadon se imbraca in femeie ca sa fie langa adorata lui Astreea In sfarsit, om trai si-om vedea...

Pana atunci, vuieste presa cum ca Atonement ar fi inimaginabil de cool, film obligatoriu de bifat (cum naiba sa nu-l bifezi, din moment ce e-n deschidere?!), rebifat si bifat inca o data, complex si minunat, eye opener si mind boggling, samd. Eu sunt tare curios, asa ca n-am sa astept deschiderea, ci o sa-l vad pe 29 dimineata, la imposibila ora 8.30 am, la vizionarea de presa...