Originally Posted by rocky:
Ce nu pot sa suport e tembelimea care vorbeste la mobil si maninca atit de tare floricelele alea idioate ca nu auzi nici macar daca-i dolby stereo.
|
Nu suport tipul asta de sala, am fost de vreo 4 ori, ma face sa vomit, parca toata toparlanimea se strange in ea.
O sala draga mie e cea de la Cinemateca, e liniste iar pe vremea in care mergeam eu eu era si curata, mirosea a zugraveala prospata, in plus era mai mereu goala, asa ca aveai un sentiment de intimitate. Majoritatea spectatorilor era formata din studenti ATF. In plus eu am avut privilegiul sa vad cam toate filmele romanesti la mesele de montaj din Studiourile Buftea, inainte de privatizare. Erau niste mese italienesti de prin anii '57, doamna care avea grija de chei ma invatase cum sa umblu cu ele, cum sa pun pelicula, cum sa derulez bobinele. Aveam la dispozitie intreaga arhiva. La un birou de la intrare era un ceaslov cu titlurile peliculelor, cateva mii. In pauza de tigara ieseam pe balcon la studioul de sunet. Tin minte ca in vremea respectiva se monta Omul Zilei al lui Pita si am participat la proces. Ce vremuri ...