Thread: Sali de cinema
View Single Post
Old 17 Aug 2007, 19:28   #23
seven7seven
Veteran

seven7seven

Originally Posted by rocky:
Pe cuvintul meu de fost pionier, pentru mine conteaza enorm daca e wc ca lumea in sala respectiva. Iar mallurile au aceasta mare calitate, au wc-uri curate.

Ce nu pot sa suport e tembelimea care vorbeste la mobil si maninca atit de tare floricelele alea idioate ca nu auzi nici macar daca-i dolby stereo.

sala copilariei mele, doina, e de mult un restaurant rustic de un kitsch iesit din comun. iar acolo unde erau inainte wc-urile, acum e bucataria!!!!!!! am mincat o data acolo, cu mare greata, ca eram cu niste straini si mi-era rusine sa le explic de ce.

:lol: :lol:
Pãi, ai dreptate, publicul þintã e puþin neavizat. Ar trebui sã se introducã popcorn silenþios. ªi faza cu mobilele e penibilã, mi s-a întâmplat ºi mie sã vãd aºa ceva.. E vina educaþiei, în mare parte, dar ºi a proprietarilor, care nu þin morþiº sã se respecte regulile. Un mai mare control în privinþa asta ar fi binevenit.
Your eyes are weary from staring at the monitor. You feel sleepy. Notice how restful it is to watch the cursor blink. Close your eyes. The opinions stated above are yours. You cannot imagine why you ever felt otherwise.

*snap fingers*
seven7seven is offline   Reply With Quote sendpm.gif