The Bourne Ultimatum
Cum tot a fost vineri si tot vroiam sa iesim afara, ne-am luat "belet" si am intrat. Un Bourne la fel de violent si la fel de "profesionist" ca in celelalte serii, de data asta am gasit un Bourne transformat, adica un fel de Spiderman sau Batman, care sarea de la un etaj la altul, de pe un acoperis pe celalalt, sarea de pe cladiri de 10 etaje, dandu-se peste cap cu masina, tragand centura de siguranta in ultimul moment, gloante pe langa el, scapand de fiecare data cu zgarieturi, in cel mai rau caz schiopatand putin...
In schimb niste secvente de lupte mai neortodoxe intr-un apartament din Tanger, pe care cei doi il fac praf luptandu-se, ajungand pana la urma intr-un spatiu mai stramt si anume in WC, unde totul pare a fi o comedie cu Jackie Chan din trecut , Bourne folosindu-se de sfesnice, carti, carpe si tot arsenalul, ca in cele din urma sa iasa invingator la puncte prin knockout total.
In fine, un film tipic american, dar care pana la urma, zic eu ca isi merita banii in special pentru secventele filmate in mai multe tari si locatii ca mai apoi actiunea sa se termine pe teritoriu american.
|