View Single Post
Old 09 Aug 2007, 09:03   #134
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by vladvaidianu:
oare filmul asta nu functiona mai bine fara Andrei? dar fara fiul primarului? dar fara profa de spaniola? dar fara tonele de expozitiune care desi "arata bine" nu fac altceva decat sa lungeasca filmul si sa dilueze conflictul.
Ai perfectä dreptate, multä lume a remarcat acelasi lucru. O analizä care pune accentul tocmai pe aceastä laturä a scenariului, aici:
http://agenda.liternet.ro/articol/52...nesfarsit.html
(Pe scurt: bine-bine, îi tot däm cu "nesfârsitul" si cu "n-a mai avut timp sä-l perie", dar întrebarea se pune: dacä toate redundantele alea sunt într-un mod atât de vizibil balast, ce-au mai cäutat pe peliculä? De ce le-au mai filmat? Mai la obiect: de ce au mai fost scrise? Cä doar acum avem si C.A.V. - acuma stim sä scriem scenarii!
(De retinut cä fac observatia asta de pe pozitia unuia cäruia i-a pläcut enorm filmul - si nu numai ca o primä impresie; chiar si dupä ce am citit numeroasele comentarii critice, continuu sä rämân un mare admirator al lui. Dar... ce-i drept, e drept!)
Originally Posted by vladvaidianu:
mi se pare desi nu am auzit nimic, si m-as bucura sa ma updateze cineva, ca la varianta de pe dvdul meu (pro video) montajul nu e finalizat. as putea crede ca daca nemescu ar trai azi si vacile, tractoarele, babele, drumurile neasfaltate, penele de curent, canalele care explodeaza ar fi mai putine pt ca pana la urma nu au nici un payoff.
Da, la vizionarea de presä a fost exact întrebarea pe care i-am pus-o lui Boncea, care mi-a räspuns cä färä îndoialä Cristi ar fi täiat în carne vie la montaj (era stilul lui), si toatä povestea ar fi ajuns, în final, mult mai organic articulatä, mai echilibratä structural si mai putin dezlânatä.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif