Originally Posted by devil_doll:
Subliniam o trasatura psihologica de trecut la patologia individului. Daca l-ai cunoaste mi-ai da dreptate, nu imi racesc gura d pomana. Nu suntem intr-o societate orwelliana in care s s arda cartile doar fiindca ar contine (in acest caz) mostre monumentale de prostie/antitalent/lipsa flagranta de respect pt cititor daca il bombardezi cu o asemenea imagistica abjecta si puturoasa; departe de mine gandul si griva de iepure s pun mana pe benzina si the proverbial match. Si totusi ma apuca sila cand pui in marile librarii Aripa pasarii orbite in zbor :sick: cartea lunii. Cartarescu is product placement si daca nu s-ar fi gasit unii sa il bage pe el in fata ca marele autore ar avea cam aceeasi soarta ca si alti colegi de-ai lui, pe care i-am numit cu ceva vreme in urma si care il depasesc ca si scriitura. He's what J.Lo is for the portorican comunity in America: we need a bonified figure si daca nu s-a gasit altcineva we take what we get. I prefer the highway...
|
Excelenta pledoarie impotriva acestui insipid. Nu e vina noastra ca femeile pe care le-a f. miroseau a tocana (a se citi cartulia aia cu coperta verde... :sick: ).
Originally Posted by devil_doll:
@carmine
Yes, mine are made of steel 
|
Am observat, bravo!