tocmai ce am descoperit si eu topicu asta foarte dragutz si m-am pus pe citit 10 pagini... si ce m-am gandit ... sa va spun si eu o faza care i s-a intamplat prietenii mele cele mai bune... dar spre deosebire de ultimele nu are nici o doza de ras numa de plans...
tramvaiul
Era intr-o seara de primavara cam pe la 8.30-9.00 seara cand deja se intunecase si prietena mea tocmai se intorcea acasa cu tramvaiul si fiind o ora mai tarzie jumatatea din spate a tramvaiului era goala... in fata mai fiind vreo 3 babe intarziate pe drumuri... si se aseaza fix in spate acolo ca nu era nimeni si era liniste. Dupa vreo 2 statii urca unu pe la usa din spate un burtos de vreo 45 de ani cu fata gen manelist si se aseaza pe randul opus de scaune cu aproximativ un scaun in spatele prietenei mele . Dupa 5 minute vazand ca ala tot o fixa cu privirea se intoarce si ce observa cu stupoare... :shock: domnu tocmai isi facea laba in tramvai uitandu-se fix la ea....
Se abtine sa nu-i zica nimic... mai ales ca ala era matahala si ea era singura... se ridica si se duce in fata la vatman.. si ii spune :
- Nu va suparati este un domn in spate care se simte bine.... se simte foarte bine....
vatmanu:- Cum adik se simte bine...? :huh:
-Pai se simte mult prea bine..... pentru ca tocmai se masturbeaza ... dak o sa va uitati in oglinda o sa-l vedeti...
se uita vatmanu si dupa aia foarte calm zice: - Pai si eu ce sa-i fac ...
- :shock: Pai a-ti putea sa va ridicati putin si sa-l rugati sa coboare din tramvai sau asta vi se pare ceva normal? :shock:
vatmanu:- Lasa domnisoara omul in pace ... ce ai chef de scandal?
prietena mea nu a mai zis nimik si s-a asezat in fata pe un scaun unde pana cand a coborat a mai trebuit sa suporte si privirile babelor care o fixau de parca ea ar fi fost vinovata cu ceva si imi mai faceau si cruce...
mda... ce parere aveti?