View Single Post
Old 01 Aug 2007, 02:13   #33
Pashpix
Guru

Pashpix

Aleasa lui Nicolaescu

Simona Patruleasa a fost aleasa de Sergiu Nicolaescu pentru a juca in cea mai noua productie a sa despre comisarul Moldovan. Vedeta stirilor sportive de la Antena 1 a inceput deja filmarile si spune ca se simte excelent pe platouri.

Interpreteaza personajul Miss Europa

La fel ca in filmele cu James Bond, Simona joaca rolul unei femei super-sexy, cu un nume enigmatic: Miss Europa. O parte din scene s-au filmat deja la Teatrul Odeon din Capitala, iar Simona s-a declarat fascinata de puterea de munca a actorilor cu care joaca, mai ales ca filmarile au durat chiar si 12-14 ore. 'Toti sunt absolut extraordinari. Nu-mi vine sa plec de pe platou nici atunci cand nu filmez. Loredana m-a uluit pur si simplu cu forma ei fizica impresionanta, cu cat de bine arata si cat de repede isi intra in rol. Vladimir Gaitan e un om de exceptie, care m-a ajutat enorm sa ma acomodez cu atmosfera si ritmul de lucru de pe platou, iar Sergiu Nicolaescu imi depaseste toate asteptarile. Isi conduce echipa cu mana de fier, dar este foarte amabil, iar mie mi-a aratat o intelegere deosebita cand a fost necesar sa plec pentru o jumatate de ora, la intalnirea cu Julio Iglesias', marturiseste proaspata debutanta.

Si alte vedete joaca

Sergiu Nicolaescu a distribuit mai multe vedete din showbiz in productia sa. In vreme ce comisarului Moldovan este jucat de actorul ceh Petr Falc, celelalte roluri au fost primite de: Vladimir Gaitan, Loredana, George Mihaita, Ileana Lazariuc si Cristina Rus.

www.libertatea.ro
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif