Originally Posted by devil_doll:
am mari indoieli ca se referea la Seven Seconds, fiindca:
1. Videoclipul era filmat pe o strada, cu oameni trecand
2. Nu mentioneaza de surioara mai mare Cherry, care era un punct destul de importanta in clip
3. Si desi e intitulata piesa Seven Seconds, nu avea nici o legatura cu timpul in sine, asta doar dak nu cumva stii tu limba vorbita d nenea :shock:
4. Greu se poate compara acel solist cu Faithless..doar dak nu cumva iti imaginezi ca tipul confunda figura lui Rolo cu cea a lui Yousuf sau cum l-o chema..fiindca dak este s vorbim de stil muzical nici daca esti surdo mut nu le-ai putea pune una langa alta. 
|
Doar ce am ascultat melodia. Nu la ea ma refeream,
Seven Seconds o stiam, e clasica oarecum, doar lipsa mea de interes pentru muzica nu m-a determinat sa-i retin numele. Eu ma refeream la altceva, aia era o melodie de vara, house, comerciala (asemanatoare cu ce canta Faithless), oricum, nu ma mai intereseaza...
Legat de
confuzie, nu era nici o confuzie, la acea varsta, la acea vreme mai bine zis (atomicul a aparut in anul 1999), greu de crezut ca Faithless si-a facut intrarea in primele melodii ale atomicului iar pana s-a impus Faithless melodia ce o caut eu probabil era si uitata, mai ales daca nu era noua, nu a fost in topuri, etc.
Rulz: Dj Tiesto - Summerbreeze!!!!...