View Single Post
Old 23 Jul 2007, 08:27   #86
klein
Guru

klein

Originally Posted by Carmine Galante:
Originally Posted by klein:
replica asta nu exista in film. in plus, personajul nu se declara in nici un moment comunist. face niste declaratii care il apropie de comunisti, dar efectiv nu recunoaste nicioadata de maniera clara. m-am mirat si eu
Documenteaza-te mai bine, Sergiu e pro comunist in fiecare fotograma pe care a filmat-o pana la momentul '89. Replica exista si exista altele si mai grave. La variantele restaurate de Kodak Cinelabs Romania si puse in vanzare pe suport vhs s-a lucrat destul cu foarfeca.
dupa cum am precizat si mai sus, replica nu exista in versiunea pe care am vazut-o la HBO
pitbull mi-a explicat ca intr-adevar a scos niste replici. si mi-a ddat exemplul "un comisar acuza" pe care eu l-am vazut cu replicile integrale. (manifestul comunist, etc)
nu am zis ca Nicolaescu ar fi altfel decat comunist. faptul ca filmele ruleaza azi fara anumite sevcente nu schima mare lucru din viziunea lui fata de perioada respectiva. Ar fi trebuit sa scoata 80% din film ca sa se mai spele un pic. vazand verisunile care mi-au picat in mana, ma asteptam la mai multa propaganda. dar acum, ca stiu ca a mai taiat pe ici pe colo, e clar ca dracu e mai negru decat credeam.
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif