View Single Post
Old 21 Jul 2007, 22:01   #79
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

1) Intr-adevär, ar fi mult mai bine sä insistäm asupra "replicilor memorabile" în sens BUN din filmul românesc (astea ridicole strecurându-se doar pe ici, pe colo, ca un fel de picanterii... sau ca mucegaiul de pe camembert). Asa cäci... vä invit!

2) E virtualmente exclus ca scenariile filmelor vechi ale lui Serj sä existe pe net. Nu uitati cä ele nu erau "opere finite", doar simple "documente de lucru". Numeroasele lor exemplare sfârseau în arhivele institutiilor implicate (case de filme, studiouri) si debaralele membrilor echipelor, actorilor, etc... Putem fi siguri cä multe nu mai existä nicäieri, cä nu oricine-i maniac al hârtoagelor, sä le tinä-n pod... Iar cele care s-au pästrat, totusi... cine a mai avut timp si chef, din anii '90 încoace, de când s-au räspândit si la noi computerele, sä le copieze pe digital?
Dar, iatä... CRED cä pe la mine prin debara, sau pe balcon, au mai rämas UNELE scenarii de la filme la care am fost asistent sau secund (de la Sergiu, doar unul: "Noi, cei din linia întâi".) Am sä mä uit - si, dacä gäsesc, aduc la urmätorul forumeeting.
(Nu vä faceti iluzii; erau cretine.)

3) Da, de acord sä luäm în considerare "Rockman" - dar numai cu o conditie: sä procedäm ca-n bancul cu Vasilicä.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif