View Single Post
Old 19 Jul 2007, 07:23   #117
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Originally Posted by Carmine Galante:
barbatii din Romania sunt betivi, hoti si prosti, iar femeile (pana si cele mai de soi) sunt curve ordinare telenoveliste gata sa sara in patul primului strain pentru a scapa din jegul general din tarisoara noastra.

Si este evident din realitatea cotidiana ca de fapt romanii sunt gentlemeni desavarsiti, care pun pret doar pe onoare, dreptate si pe iubirea de tara, iar femeile sunt fecioare virtuoase cu o educatie dintre cele mai alese. Si astia cu filmele lor indraznesc sa pretinda ca nu este asa, toti care mai de care inventeaza o latura a societatii romanesti total inexistenta. Plus ca nu ne mint doar pe noi, mai ne calomniaza si prin strainatate. Ar trebui interzisi, cu totii. Mai putin Sergiu Nicolaescu, el face filme despre eroismul caracteristic romanilor.

Eu chiar nu inteleg cum poate cineva sa reduca un film la utilitarianisme de gen "pune Romania intr-o lumina proasta". Asta e atitudine de functionar de birou de cenzura dintr-un stat comunist. Si nu stiu cum se cuantifica impactul asupra imaginii Romaniei, dar as fi tentat sa cred ca un premiu la Cannes pentru un film cu romani betivi si prosti face mai mult pentru Romania in lume decat 10.000 de stiri cu romani harnici si demni.
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif