View Single Post
Old 26 Jun 2007, 18:45   #15
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
Aducandu-mi intamplator aminte de locul asta, am dat la o parte stratul de praf, panzele de paianjan si reusesc sa imi arunc in viteza ochiul peste apusul forum. Si ce vad???? Vad ca tot nu v-ati potolit. Si ciudat loc sa se vorbeasca despre respect it is. Poate ca ma mai intereseaza locul asta daca am reusit sa gasesc drumul inapoi. Cine pe cine sa respecte? Herbert il face servil pe Jeleu fara sa se gandeasca macar ca dumnealui, la randul sau, incepuse topicul cu un un mesaj al lui als, al carui servil este, conform legaturilor neuronice ale acestuia. Sunteti niste obraznici. AHA! Oameni rai! Ipocriti! Prefacuti! De ce oare va pierdeti timpul pe-aici??? Nimeni nu va place. Nimeni n-ar stii daca maine ati disparea de pe planeta. Curatati-va de intrigi si paranoia!!!
AUZI?!!? RESPECT?!!!! Cui? Si de ce?
Plec de-aici intr-un nor de praf si sper sa nu mai gasesc asemenea inutilitati. Ganditi-va ca nu mai sunt oameni care sa va inghita aberatiile. Mirositi de la o posta inainte sa deschid un topic facut de anumite entitati de aici, si tocmai din cauza mirosului nu mai trec pe aici. Trageti apa dupa voi!
PS. Stiu ca sunt cu o saptamana in urma, dar ce bine ma simt cand mai dau si yo cu insecticid. Poate mai dispar puricii.

Mesaj 777. Poate sunt de 111 mai rau ca dracu'.