View Single Post
Old 19 Jun 2007, 11:42   #887
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Send a message via Yahoo to lady_mystyque
Originally Posted by devil_doll:
eram convinsa ca se va sari din sosoni la criticarea lui Cartarescu, nu din motive de apreciere extrema a autorelui, ci doar din spirit de..stim cu totii ce.

zi din ce spirit daca tot ai inceput..
Iar cand vine vorba de metaforele le foloseste, dar prost.
1. el nu prea foloseste metafore tocmai pt ca scrie in stilul anticalofil adik fara figuri de stil... :hmm: .
2. dak sunt, metaforele acelea poate nu sunt proaste dar nu le intelegi(intelegem)

betie de cuvinte (si imagini), Pustiu de idei.
nu cred ca betie de cuvinte este ceva rau neaparat... unii gusta stilul si nu cred ca poti sa spui ca e pustiu de idei cand scrie o carte in care imagineaza o tabara de elevi, paianjeni uriasi, travestiti, o serie intreaga de intamplari care dau peste cap marcheaza viata unui personaj... adik vezi tu mie asta nu mi se pare tocmai pustiu in momentul in care cu "pustiul" ala umpli carti... :hmm:

AVEM SI ALTI AUTORI. Tara (la nivel literar, nu se ridica sau se scufunda cu el). As prefera sa iesim in exterior cu cadavre (Eminescu,Eliade, Nichita) decat cu jalea asta.
:shock: bineinteles ca avem si alti autori.. nu a spus nimeni ca nu avem... iar Eminescu, Eliade, Nichita sunt si ei "exportati" nu e cartarescu singurul pur si simplu si-a facut si el un loc acolo ... :? literatura romana e diversa asta e si farmecul alegi selectezi ce doresti... in plus inseamna ca totusi.. cartarescu vinde pt ca altfel nu ar mai fi asa de exportat...
lady_mystyque is offline   Reply With Quote sendpm.gif